Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4. évad

tvds4promo.jpg4x01 - Growing Pains

ELENA LEGROSSZABB RÉMÁLMA — Elena felébred a balesetét követő reggelen, és rájön arra, hogy amitől valójában rettegett, valóra vált - vámpírvérrel halt meg a szervezetében, és keresztül kell mennie egy rémes átmeneten, hogy vámpírrá változzon... vagy szembenézhet a biztos halállal. Stefan megígéri Elenának és Bonnienak, hogy mindent bevet annak érdekében, hogy kijussanak a helyzetből, de Damon dühös a bátyjára amiatt, hogy hagyta Elenát meghalni. Bonnie hatalmas árat fizet a kísérletezés miatt, hogy megpróbálja megváltoztatni Elena sorsát, amíg Damon Matten tölti ki csalódottságát és dühét. Egy kivételes, érzelmes pillanatban Rebekaht mélyen érinti Stefan és Elena egymás iránti odaadása. Végül, Young lelkész és a város tanácsa elkezdik felkutatni a vámpírokat és azok támogatóit, amely váratlan tragédiába torkollik.


4x02- Memorial


ÚJ VESZÉLY KÖZELEG A VÁROS FELÉ — Elena próbál megbírkózni a hullámvölgyekkel, ami a vámpírrá válás része, Stefan és Damon pedig azon veszekednek, hogy mi a legjobb neki. Damon elhatározza, hogy a maga módján segít Elenának, és megkéri, hogy ne árulja el Stefannek. Egy idegen, Connor Jordan, a városba érkezik és faggatni kezdi Forbes seriffet és Lockwood polgármestert. Connor cselekedetei hamar meggyőzik Stefant, hogy egy veszélyes vámpírvadásszal van dolguk. Jeremy és Matt meglepődnek, amikor találkoznak egy lánnyal, akit régebben ismertek, Aprillel, aki visszatér a városba és beíratkozik a Mystic Fallsi gimibe. Egy városi összejövetelen Elena kezdi elveszíteni az önuralmát, amíg Caroline közbe nem lép, és nem segít neki. Végül Damon kitárja érzéseit egy ismeretlen barátnak. Kat Graham és Michael Trevino szintén szerepelnek a részben.


4x03-The Ranger

VADNAK SZÜLETNI – Connor tovább folytatja a keresést, hogy feltárja Mystic Falls titkait és megpróbálja meggyőzni Jeremy-t, hogy dolgozzanak együtt. Dr. Fell segítségével Damon és Klaus kérdőre vonja Connort, de a dolog halálos fordulatot vesz. Elena megpróbálja a lehető legnormálisabban élni az új életét, így eltökélt szándéka, hogy befejezi az iskolát, ebben Matt és Caroline is támogatják. Rebekah az iskolában való megjelenésével nagyban megnehezíti Elena düh kontrollját, de a lány rájön, hogy Rebekah rendkívül veszélyes is lehet. Később Rebekah rájön, hogy mennyire egyedül van, ezért felkeresi Aprilt. Stefan elviszi Elenát egy izgalmas motorozásra, hogy megmutassa, az élet lehet igazán szórakoztató is. Tyler meglepetésére megjelenik Hayley, a vérfarkas, aki segített neki megtörni a Klaus iránti hűségét. A saját érzelmeiért is aggódó Elena miatt Stefan Caroline-hoz fordul egy érzelmes tanácsért.4x04-The Five
 
BULI A HAVEROKKAL ÉS EGY VISSZATEKINTÉS A 12. SZÁZADI OLASZORSZÁGBA – Damon Elenával és Bonnie-val elmegy meglátogatni a Whitmore Főiskolát, ahol Shane professzor okkult tudományokat tanít, akárcsak régen Bonnie nagymamája. A testvériség jelmezes partiján Damon egy eléggé vad helyszínt választ ahhoz, hogy megmutassa Elenának, hogyan válasszon áldozatot. Rebekah kísérlete, hogy megvegye Matt megbocsájtását, kudarcba fullad, de izgatott lesz a Klaustól kapott váratlan hírek miatt. Amikor Stefan Klaust kérdezi Connor szándékairól, Klaus elmond neki egy régi találkozást egy csoporttal, amely erőteljes vámpírvadászokból állt, de Rebekah lesz az, aki olyan információt közöl, amely sokkolja Stefant.


4x05-The Killer


A VADÁSZ JELE – Stefan és Klaus szövetségesként megpróbálják kordában tartani a veszélyt, amelyet Connor szabadított a városra. Amikor Connor Jeremy-t, Matt-et és Aprilt túszként használja a Grillben, Stefannak és Damonnek súlyos nézeteltérése van arról, miként mentsék meg őket. Elena megint azon kapja magát, hogy a két testvér közt civódik. A helyzet erőszakossá válik, amikor Klaus egyik hibridjét, Deant küldi, hogy megállítsa Connort. Caroline meglepődik, amikor Hayley-t a Lockwood villában találja. Eközben Shane professzor Bonnie-nak segít túljutni a félelmein és a bűntudatán.


4x06-We All Go a Little Mad Sometimes

ELENA ÚJ RÉMÁLMA – Elena félelmetes hallucinációk után zavarodott és megrendült, ennek következtében veszélyes hibát követ el. Miután Stefan új híreket kap Elena-ról, Klaus a kezébe veszi az irányítást. Shane Professzor egy ősi boszorkányvarázslat történetét meséli el Damon-nak és Bonnie-nak. Klaus és Stefan segítségével Jeremy élete egy új szakaszba lép. Végül Elena fájdalmas vallomást tesz Stefan-nak, Matt pedig új ijesztő információkat mond el Damon-nak Shane Professzorról.


4x07- My Brother's Keeper

A MISS MYSTIC FALLS PARÁDÉ- Caroline minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen Stefan-nak és Elena-nak ezekben a nehéz időkben. Damon megpróbálja meggyőzni Stefan-t, hogy segítsen neki felfedni Shane professzor indítékait, de Stefan egy másik tervet akar végrehajtani Klaus-sal. Az évente megrendezésre kerülő Miss Mystic Falls-i szépségversenyre Elena és Caroline tanácsokat ad April-nek, hogy mit vegyen fel, addig Tyler és Hayley egy titkos projekten dolgoznak együtt, Damon pedig szembesíti Shane professzort a gyanújáról. Jeremy valóságos rémálmai miatt Matt-hez fordul segítségért, de a helyzet sokkal nagyobb, mint bárki gondolta volna.

4x08-We~ll Always Have Bourbon Street

VISSZATEKINTÉS AZ 1942-ES NEW ORLEANS-BA - Mikor Stefan szembesíti Damon-t Elenával kapcsolatos gyanújával, Damon kénytelen segíteni öccsének a nyomozásban. Válaszok miatt, Damon és Stefan ellátogatnak a modernkori New Orleans-ba, olyan embereket keresve, akik emlékeznek az eseményekre legutóbbi ottjártukról, 1942-ből, beleértve Damon egykori szerelmét, Charlotte-ot. Elena, Caroline és Bonnie csajos estét szerveznek, míg a Salvatore testvérek a városon kívűl vannak, az érzelmek pedig elszabadulnak, amikor Elena egy sokkoló hírt közöl. Hayley sürgetésére, Tyler szembeszáll Klaus egyik hibridjével, Kimberly-vel, ám a helyzet gyorsan fokozódik erőszakossá. Végül, Damon egy szívszorító döntéssel néz szembe.


4x09-O , Come All Ye Faithful

TÉLIES CSODAORSZÁG MYSTIC FALLS-BAN – Mystic Falls utcáin egy partit rendeznek, melynek témája a télies csodaország. Stefan és Caroline azon kapják magukat, hogy Tylernek van egy terve Klaus és a hibridjei ellen, azonban ezt a tervet nem találják jónak. Amikor Caroline javaslatot tesz a probléma megoldására, Hayley drámai úton közli, hogy Ő nincs benne ebben az egész dologban. Klaus egy felfedezést tesz, ami káoszhoz és erőszakhoz vezet. Mindeközben Elena és Damon A Gilbert tóparti háznál segítenek Jeremy-nek legyőzni néhány belső démont Bonnie és Shane professzor segítségével. Shane professzor megoszt velük egy ősi történetet, amelytől mindenkinek eláll a lélegzete.

4x10-After School Special

 
REBEKAH VISSZATÉR, MÉGHOZZÁ BOSSZÚVAL - Rebekah váratlanul megjelenik a Mystic Falls-i középiskolában, ahol Stefan-t, Elenát és Caroline-t kényszeríti válaszadásra a gyógymód keresésével kapcsolatban, egy eléggé meglepő választ kihozva Elenából. Amikor Bonnie apja, Rudy Owens elfogadja az Ideiglenes Polgármester címet, kiemelkedő szerepet kap lánya megvédése, de Bonnie számára kényelmetlen, hogy apja hirtelen része akar lenni az életének. Shane professzor továbbra is bíztatja Bonnie-t, hogy higgyen a saját erejében, de a férfi hamar veszélyben találja magát, amikor túl sokat árul el valakinek, akinek nem kellene. Később, Caroline a legjobb formáját nyújtja, hogy kényelmet biztosítson Tyler számára egy erőszakos konfrontáció után. Eközben, a tóparti háznál Damon és Matt gyakorolnak Jeremy-vel, növelve a fiú szerepét, mint vadász, de Klaus türelmetlen a folyamat tempójával kapcsolatban, ezért közbeavatkozik és felgyorsítja.

4x11-Catch Me If You Can

 

 
ÚJ VESZÉLY - Jeremy dühös, mikor Klaus megpróbálja őt irányítani azzal, hogy Matt életét veszélynek teszi ki. Damon edzi Jeremy-t, hogy a fiú megölhesse Klaus új vámpírjait, ám Kol előttük végez a vámpírokkal. Kol mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy semmi nem állhat az útjába, hogy meggyőzze a többieket: hagyjanak fel a gyógyír keresésével. Új szövetségest keresve, Rebekah emlékezteti Stefan-t, hogy ők bizony régen közeli barátok voltak. Amikor Forbes seriff és Hopkins polgármester kikérdezik Shane-t, hogy köze van-e a Tanács tagjainak halálához, Bonnie is felteszi a saját kérdéseit, s Shane válaszai előhozzák a lányból mágikus eredetű képességeit. Elena alkudozik Klaus-szal Jeremy biztonságáról, de mikor egy váratlan ellenség kezdi el fenyegetni őket, Elena egy merész ötlettel áll elő Jeremy érdekében.

4x12-A View To Kill

 

VESZEDELMES VISZONYOK - Mikor Rebekah nem ért egyet testvérének, Klaus-nak a tervével, hogy állítsák meg Kol-t és védjék meg Jeremy-t, Klaus Stefan-hoz fordul segítségért. Miután Bonnie összeveszik édesapjával, Hopkins polgármester szokatlan módon akar véget vetni az erőszaknak Mystic Falls-ban. Bonnie-nak egy ijesztő találkozásban lesz része Kol-lal és egy váratlan látogatóval. Klaus növeli a Salvatore testvérek közötti, eddig is érezhető feszültséget, mikor felfed egy személyes dolgot Stefan-ről, majd meglepi Damon-t azzal, hogy tanácsot kér tőle. Elena beszél Stefan-nek a veszélyes tervéről, amit Jeremy számára dolgozott ki, nehéz helyzetbe hozva Stefan-t. Amikor a '80-as évek táncát törli Hopkins polgármester, Stefan megtalálja a módját, hogyan engesztelhetné ki a csalódott Rebekah-t.

4x13-Into The Wild

REJTÉLYES SZIGET - Shane egy expedíciót vezet Nova Scotia egyik elhagyatott szigetének partjánál, ahol úgy véli, megtalálhatják a gyógymódot. A szigeten való tura közben Rebekah és Elena folytatja a kettejük közt lévő keserű rivalizálást, Stefan mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a békét, Damon pedig azzal vádolja Shane-t, hogy csapdába csalja őket. Bonnie és Jeremy próbálja kitalálni, milyen üzenetet rejt a Vadász Jegye, miközben Shane még többet fed fel Silas és a boszorkány Qetsiyah legendájáról, valamint saját, személyes történetéről is. Mystic Falls-ban pedig Tyler és Klaus összecsapnak egymással, Caroline-t pedig utoléri az ebből következő erőszak.


4x14-Down The Rabbit Hole

CHARLIE BEWEY A TWILIGHT-BÓL  , MINT AZ ÖTÖK EGYIKE - A szigeten Damon csúnyán összekep egy bizonyos Vaughn-al, akiről később kiderül, ő az Ötök egyike. Stefan elmondja őszinte véleményét az újbóli emberré válás lehetőségéről Elenának. Amikor a gyógymód egy újabb lenyűgöző darabjára derül fény, minden megváltozik, mindenki számára. Jeremy segít Bonnie-nak emlékezni, hogy mi valóságos és mi illúzió, Shane pedig vigasztalást kap egy nőtől a múltjából, Caitlin-től.Ezalatt Mystic Falls-ban  Caroline és Tyler próbálják megfejteni a Vadász Kardjának üzenetét, ám Klaus nélkül ez hiábavaló, akinek viszont megvan a saját oka a puzzle megoldására.


4x15-Stand By Me

A SZÖRNYŰ IGAZSÁG - Mikor Stefan, Elena és Jeremy visszatérnek Mystic Falls-ba, Caroline azonnal elkezd aggódni Elena lelkiállapota miatt. Stefan Dr. Fell és Matt segítségét kéri. Még mindig a szigeten, Damon felfed néhány komor hírt Rebekah-nak, s meglepi a lány reakciója. Együtt, Damon és Rebekah tudomást szerez egy váratlan információról Vaughn közelmúltbeli történetéről. Mindenki elszörnyed, mikor Bonnie felfedi Shane tervének többi részét. Végül, miután Damon mindent megtesz, hogy segítsen neki, Elena egy saját ötlettel áll elő.

4x16-Bring It On


AZ ÚJ NORMÁL - Elena új viselkedése miatt mindenki aggódik, Stefan és Damon pedig úgy véli, a legjobb a lány számára, ha visszamegy a középiskolába. Caroline kellemesen meglepődik, mikor Elena eldönti, hogy ismét csatlakozik az iskola pomponlányaihoz, de az öröme sokkba fordul át, mikor Elena viselkedése veszélyesnek bizonyul. Nem adva fel a reményt a gyógyír keresése után, Damon és Rebekah együttműködnek, míg Damon felesleges tanácsa meg nem lepi a lányt. Klaus megpróbál információkat kihúzni Hayley-ből, melyeket tudni akar, majd egy lenyűgöző felfedezést tesz. Végül, az unatkozó Elena egy vad partit rendez, ami csúnya harcba csap át a végére.

4x17-Because the Night


VISSZATEKINTÉS 1970-BE, DAMON NEW YORK-I ÉLETÉBE / A DEAD SARA NEVŰ EGYÜTTES FELLÉPÉSE - Rádöbbenve, hogy Elenának szüksége lenne egy kis időre, távol Mystic Falls-tól, Damon úgy dönt, hogy New York-ba viszi, s megmutatja neki, hogy hol élt és bulizott keményen 1970-ben. Mikor Rebekah szintén felbukkan New York-ban, teljesen lenyűgözi Elena titkos kiléte. A visszatekintés felfedi Damon hedonista életét egy földalatti klub jelenetében, ahol egy bonyolult találkozása volt Lexi-vel. Eközben, Stefan és Caroline próbálja meggyőzni Klaus-t, hogy a saját érdekei miatt is segíthetne legyőzni Silas-t, Bonnie pedig próbálja a valóságot látni és a helyes dolgokat cselekedni.

4x18-American Gothic


VERSENY A GYÓGYÍRÉRT - Elena és Rebekah Katherine keresésébe kezdenek és egy kisvárosban kötnek ki Pennsylvania-ban, ahol Elena váratlanul találkozik egy régi ismerőssel - Elijah-val. Stefan és Damon egyaránt aggódnak Elena lelkiállapota miatt, és eltökélt szándékuk, hogy azt teszik, ami a legjobb a lánynak, de Elena világossá teszi, hogy a neki való segítés nem lesz egyszerű. Damon nem tudja hogyan is kéne reagálnia, amikor Stefan felfedi váratlan tervét a jövőre nézve. Eközben Mystic Falls-ban Caroline vonakodva bár, de segít Klaus-nak, és új értelmet nyer Silas ereje.


4x19-Pictures Of You

SZALAGAVATÓ MYSTIC FALLS-BAN - Miután elhatározza, hogy felbosszantja Klaust, Elijah egy kihívás elé állítja Rebekaht, ami akár az egész életét is megváltoztathatja. Caroline ráeszmél, hogy Elenameghiúsította az ő gondosan előkészített terveit a szalagavató bálra, így Car Klaus segítségét kéri. Mivel mindkettejük eltökélt szándéka Elena közelében lenni, így Stefan és Damon is részt vesznek a bálon,de az erőfeszítéseik ellenére az események kezdenek kicsúszni a kezeik közül. Amikor Elena egy nem várt módon túljár az eszükön, Matt Rebekah-hoz forul segítségért. Végül Bonnie egy félelmetes felfedezést tesz, és Klaus kap egy üzenetet, ami mindent megváltoztathat.


4x20-The Originals


KLAUS VISSZATÉR NEW ORLEANS-I MÚLTJÁHOZ - Reagálva egy tippre, miszerint összeesküvés készülődik ellene New Orleans-ban, Klaus ellátogat a városba, melynek felépítésében ő és családja is besegítettek. Klaus kérdései egy találkozóhoz vezetnek, mégpedig Marcel-lel, régi protezsáltjával, egy karizmatikus vámpírral, aki teljes irányítása alatt tartja New Orleans természetfeletteit és embereit. Azzal az eltökélt szándékkal, hogy segít testvérének megtalálni a megváltást, Elijah követi Klaus-t, s hamar rádöbben, hogy Hayley is a városban van, kutakodva a családi gyökerei után, ám a lány egy Sophie nevű erős boszorkánnyal találkozik. Eközben, Msytic Falls-ban Damon és Stefan folytatják tervüket, melyet Elenának találtak ki, míg Katherine meglepő gyengeséget mutat Rebekah felé, s megkéri, hogy szállítson el egy üzenetet.

4x21-She's Come Undone


KÖSSÜNK EGY ALKUT - Damon és Stefan egy brutális, új megközelítéssel próbálja rávenni Elenát, hogy kapcsolja vissza az emberi érzéseit, Caroline pedig próbál közbeavatkozni, de csalódnia kell, amikor a próbálkozása balul sül el. Amikor Elena megtalálja a módját, hogy túljárjon a Salvatore-fivérek eszén, a fiúk meglepő forrásból kérnek segítséget. Matt ad néhány kéretlen tanácsot Rebekahnak, aki próbálja neki viszonozni a segítséget. Caroline zavaros és veszélyes helyzetben találja magát Klaus-szal, Katherine pedig gyanakvóvá válik, amikor Bonnie olyan ajánlatot tesz neki, amivel ígérete szerint mindketten jól járnának.

4x22-The Walking Dead

VALAMI ROSSZ – Az érettségi közeledtével Caroline próbálja elterelni Elena figyelmét az érettségi meghívók kiküldésével, de Elena nem hajlandó megválni új megszállottságától. Sheriff Forbes Damont és Stefant a kórházba hívja, ahol valaki megtámadja a betegeket. Bonnie még mindig próbálja kényszeríteni Katherine-t, hogy segítsen neki, mert nem hajlandó feladni a tervét, hogy legyőzze Silas. Egy heves szélvihar áramkimaradás okoz Mystic Falls-ban, és hirtelen szellemek jelennek meg – néhány jó szándékú, és néhány bosszúra szomjas.


4x23-Graduation

 


KI VESZI BE A GYÓGYÍRT?– Az érettségi napján Mystic Falls-t szellemek foglalják el és eltökélt szándékunk, hogy régi sérelmeikért bosszút álljanak és beteljesítsék természetfeletti sorsukat. Damon élete veszélyben van, miután találkozott egy szellemmel, míg Matt és Rebeka összefognak, hogy megállítsanak egy szellemet, aki a gyógyírt keresi. Mindenki az érettségi ceremónián vesz részt és a szellemek is közelednek, amikor segítségül jön egy valószínűtlen hős. Caroline kap egy megható és váratlan érettségi ajándékot, és Bonnie tervérő lehull a lepel. Elena dönt a Salvatore testvérekről, és egy epikus összecsapás révén szembenézz Katherine-nel. Végül, Stefan felfedez egy szörnyű nyomot Silas rejtélyéről.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis 5 Mg Generic MatCoarty

(MatCoarty, 2018.10.12 10:07)

Viagra Prescription Without Viagra Uk Retailers <a href=http://brandciali.com>cialis prices</a> Clomid Et Pas De Regles Amoxicillin Dosage Adults Kamagra Sans Prescription

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 189305
Hónap: 833
Nap: 15