Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők/Színészek

Szereplők

 

damon.jpg

Ian Somerhalder:Ian Somerhalder a Louisiana állami Covingtonban született és nevelkedett, Edna és Robert Somerhalder fiaként. Anyja masszőr, apja pedig építési vállalkozó.Katolikusként nevelték, és egy covingtoni katolikus magániskolában, a St. Paul's Schoolban tanult. 10 éves korától 13 éves koráig modellkedett,17 éves korában pedig a színészkedés mellett döntött.2000 nyarán Somerhalder játszott a Will és a Haverok (Young Americans) című rövid életű sorozatban, amely aDawson és a haverok (Dawson's Creek) című sorozat spinoffja volt. Egy tekintélyes bentlakásos iskola igazgatójának a fiát, Hamilton Fleminget alakította. 2002-ben Paul Dentont alakította A vonzás szabályai (The Rules of Attraction) című Bret Easton Ellis regény feldolgozásában.2004-ben megkapta az áttörést hozó szerepét Boone Carlyle-ként a Lost-Eltűntek című tévésorozatban. Annak ellenére, hogy a karaktere meghalt az első évad huszadik epizódjában Somerhalder visszatért még kilenc epizódba 2005 és 2010 között, beleértve a sorozat fináléját is. Ironikus, hogy Somerhalder volt az első színész, akit beválogattak a sorozatba, és az ő karaktere halt meg legelőször. Azt nyilatkozta, hogy szeretett volna venni egy házat a forgatás helyszínén, Hawaii-on, amíg meg nem tudta, hogy a karaktere meg fog halni.Somerhaldert 2006 májusában a DNA Model Management top 10 férfi modellje közé sorolták.2009 szeptemberében szerepelt a Bérgyilkosok viadala (The Tournament) című filmben, melyben egy olyan bérgyilkost alakított, aki részt vett egy más bérgyilkosokkal folytatott halálos versenyben. 2009. október 10-én bejelentették, hogy szerepelni fog a Cradlewood című filmben, melyet Harry Weinmann rendez.A filmet 2012-ben fogják kiadni.Somerhalder jelenleg a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című sorozatban Damon Salvatore-t formálja meg. A karaktere egy veszélyes, őrült, de humoros és őszinte vámpír, aki szerelmes az öccse barátnőjébe, Elena Gilbertbe.

 

jakebailey_diariesonline--10-.jpg

Nina Constantinova Dobreva:1989. Január 9-én született Sofiában, Bulgáriában. Kanadában nõtt fel. 2 éves volt, amikor Torontóba költözött a szüleivel. Édesanyja mûvész, édesapja pedig számítógépes szakember. Van egy bátyja. A J.B. Tyrrell Sr. Public Schoolba majd a Wexford Collegiate School for the Arts-ban tanult. Már kicsi korában jelentkezett nála, hogy tehetséges. Táncolt, gimnasztikázott, énekelt, színészkedett, és imádta a színházat. Beiratkozott a Dean Armstrong Színészképzõ iskolába, és itt több tehetségkutató felfigyelt rá.Elõször modellkedett, majd reklámfilmekben, végül filmekben szerepelt. Sokszor sikerült elnyernie a rendezõk és producerek tetszését. Szerepelt a Fugitive Pieces, az Away from Her, és a Never Cry Werewolf címû filmekben. 2006-ban kapta meg Mia Jones szerepét a Degrassi: The Next Generation címû sorozatban. Az MTV American Mall címû filmjének õ volt a fõszereplõje. 2009-ben kapta meg a CW sorozatának, a Vampire Diariesnak a fõszerepét. Elena Gilbert karakterével pedig elindult a siker felé vezetõ úton. A készítők nagy feladatot állítottak Nina elé, hiszen el kell játszania a sorozatban a gonosz Katherine Pierce karakterét is, aki Elena teljes hasonmása. A sorozatért 2010-ben Young Hollywood díjat kapott "Making their Mark" kategóriában, illetve a szereplőgárdával megosztva is részesült egyben.2011-ben Kellan Lutz mellett szerepel a The Killing Game című filmben, és szintén ebben az évben feltűnt a The Roommate című horrorban, illetve szinkronizált egy epizód erejéig a Family Guy című sorozatban.  A 2012-ben érkező The Perks of Being a Wallflower című drámában Logan Lerman és Emma Watson mellett játszik főszerepet.A Ryerson Egyetemen szociológiát tanult, de végül inkább a színészkedést választotta és 2008-ban otthagyta az iskolát. Szeret utazni, fõként Európa országaiban barangol szívesen. Szeret úszni, sziklát mászni, snowboardozni és lovagolni is. Fontos számára az arcápolás. Heti 3 - 4 alkalommal yógázik.  A legnagyobb szenvedélyének a munkáját, a színészetet tartja, mert úgy véli, hogy a megformált karakterek, segítik az embert abban, hogy megismerje önmagát.A szerelmi életérõl nem sokat tudni. A hírek szerint 2010-ben a The Vampire Diaries forgatásán összejött a nála 11 évvel idõsebb szívtipróval, Ian Somerhalderrel. Kapcsolatukat sokáig titkolták a nyilvánosság elől.

 

kat-graham-the-vampire-diaries-tv-show-19155682-1800-1200.jpg

Katerina Graham:Katerina Alexandra Graham 1989. Szeptember 5-én született a svájci Genfben. Édesapja Joseph Graham, libérai, míg édesanyja Natasha, egy orosz származású zsidó asszony. Los Angelesben nõtt fel. A nagypapája ENSZ nagykövet volt. Katerina héber iskolába járt, ahol elsajátította az angol nyelvet, megtanult spanyolul és franciául, ezen felül beszél egy kicsit portugálul és héberül is. Katerinát kiskorától kezdve különféle kulturák és társadalmak vették körül, és õ úgy érzi, ez csak az elõnyét szolgálta a tanulmányainak. 16 évesen érettségizett le.Hat évesen kapta meg elsõ reklámszerepét. Olyan termékek reklámarca lett, mint a Barbie vagy a K-Mart. A televíziós szerep sem váratott sokáig, epizódszerepet mint az Isteni Sugallat és a Lizzie McGuire sorozatban is. Tizenöt éves volt amikor a híres koreográfus - Fatima - kiválasztotta, hogy Lil Bow Wow háttértáncosa legyen a BET Awardson, ahol a fekete mûvészeket díjazzák.A lány színészként, táncosként és énekesként is dolgozott. Az elsõ dal amit írt, a Derailed az egyik Jan-Claude Van Damme film betétdala lett. Egy évvel késõbb találkozott a Destiny's Child egykori producerével Damonnal, aki sokat segített a karrierjén. Számos sorozatban kapott az õ segítségével szerepet, ilyen volt a Hannah Montana, a CSI, a Narancsvidék vagy a Már Megint Malcolm. Mivel tehetséges táncos is volt, a lány számos videoklippben is megjelent a háttérben. Köztük Akon "Mr. Lonely" vagy a B2K's "Why I Love You" c. dalából készült videoklippekben is. 16 éves korában lett a Coca - Cola reklámarca, õ mosolygott a Fanta reklámokban ránk.Énekesként vokálozott a BEP-nek, együtt dolgozott Snoop Doggal és a Megint 17 címû filmben, nem csak szerepelt, hanem egy dala is felkerült a film zenei albumára. 2009-ben kapta meg a kiugró televíziós lehetõségét a The Vampire Diaries sorozatban. Bonnie karakterét alakítja. 2010-re több filmje várható. A The Roommateben Leighton Meester és Cam Gigandet lesz a partnere. Szintén ebben az évben jelent meg első, hivatalos, önálló száma, amelynek a "Sassy" címet adta. 2011 Márciusában látott napvilágot a Love Will Never Do Without An Escapade című videóklippje, ahol tánctudását is megcsillogtatja.2010-re tervezett Boogie Town című filmben, ahol Brenda Song-al játszik együtt, míg 2011-ben érkezik a Honey című táncos mozi második része is, ahol Katerina alakítja a főszereplőt, és szintén ebben az évben feltűnik még a Dance Fu című vígjátékban is.

vampire_diaries_paul_wesley_stefan_salvatore.jpg

Paul Wesley:Paul Thomas Wasilewski 1982. Július 23-án született New Brunswickben. Marlboroban nõtt fel, New Jerseyben. Szülei Agnieszka és Thomas Wasilewski, akik még Paul születése elõtt költöztek Lengyelországból Amerikába. Van egy húga, Julia. 16 éves koráig minden nyáron eltöltött egy kis idõt Lengelországban. Folyékonyan beszéli a lengyel nyelvet. Van egy nõvére, Monica, és két huga, Julia és Leah.A Christian Brothers Akadémiára járt Lincroftba. Az iskolai tanulmányait a Marlboro Középiskolában kezdte. A gimi elsõ éveiben kapta meg elsõ szerepét a The Guiding Light címû sorozatban. Ekkor váltott iskolát, és átjelentkezett a Lakewood Prep Iskolába. 2000-ben végzett, majd jelentkezett a Rutgers Egyetemre, de a színészi karrierje miatt abba kellett hagynia.2005-ben változtatta a nevét Paul Wesley-re. A névváltoztatásra a családjának a beleegyezését is kérte, mert úgy érezte, hogy a Wasilewski nevet a filmes szakmában túlságosan nehéz lesz megjegyezni.Több sorozatszerepet kapott a The Guiding Light után. Szerepelt a Smallville, The O.C., 8 Simple Rules, Wolf Lake, Cane és az American Dreams sorozatban. 2009-ben szerepet kapott a 24 sorozatban. Õ játszotta Stephent. Szintén 2009-ben kapta meg a nagysikerû Vampire Diaries sorozat egyik fõszerepét. Õ alakítja Stefan Salvatore-t. Kevés filmszerepet kapott, fõként a televíziós színészként ismerte meg a világ.2008-ban szerepelt Amber Tamblyn oldalán a The Russell Girl címû filmben. A Killer Movie-ban õ alakította Jake Tannert Kaley Couco oldalán. Ebben a filmben együtt játszott barátnõjével, Torrey DeVitto-val. 2009-ben õ játszotta a fõszerepet az Elsewhere címû thillerben. A 2010-ben bemutatott Beneath the Blue című drámában ő alakította a főszereplő Craig karakterét. 2012-re ígérik a The Baytown Disco című akció - vígjátékot, amelyben Eva Longoria, Billy Bob Thornton és Serinda Swan mellett láthatjuk.

 

tvd-recap-the-new-deal-35.png

Torrey DeVitto:Torrey Joel DeVitto 1984. Június 8-án született Hungingtonban, New Yorkban. Fort Salonga-ban nõtt fel. Szülei Liberty és a híres dobos, Billy Joel. Van két testvére, Devon és Maryelle. A Fort Salonga Általános Iskolába járt, majd a Kings Park Elit Iskolába. 4.-es korától tanult hegedûlni. A Winter Park Középiskolában érettségizett, majd Japánba utazott modelkedni.Különbözõ reklámfilmekkel kezdõdött a karrierje. 2002-ben jött rá, hogy inkább színésznõ akar lenni, és nem model. Megkapta Karen Kerr szerepét a Beautiful People címû ABC sorozatban. A 2006-os Örökké tudni fogom mit tettél tavaly nyáron címû horrofilmben õ alakította Zoe-t. Szintén ebben az évben szerepet kapott a The Eye címû filmben is, de valamiért kivágták a jelenetét.Több sorozatban vendégszerepelt, köztük a Drake & Josh-ban és a Dawson's creek-ben is. A Killer Movie forgatásán ismerkedett meg jelenlegi párjával Paul Wesleyvel, akivel 2011-ben össze is házasodtak. A legnagyobb áttörést talán a One Tree Hillben nyújtott alakításával érte el. 2010-ben õ is szerepet kapott a Pretty Little Liars címû tinisorozatban.

 

vampire-diaries-pics7.jpg

Steven R. McQueen: California Los Angelesben 1988.július 13-án született .Amerikai színész.Legismertebb szerepét Jeremy Gilbertként játssza a Vámpírnaplók című tévésorozatban, illetve az Everwood című tévésorozatból is ismerhetjük, amelyben Kyle Hunter szerepét alakítja.A 2006-os Club Soda című rövidfilmben nyújtott alakításáért Beverly Hills Film Festival Díjat nyert mint a legjobb férfi szereplő.Ezután 2008-ban szerepelt az Időlovagok (Minutemen) című tévéfilmben, és vendégszereplőként jelent meg a Gyilkos számok(Numb3rs), Nyomtalanul (Without a Trace) és a CSI:Miami Helyszínelők(CSI: Miami) című tévésorozatokban.

elijah21.jpgDaniel Gillies 1976. Március 14-én született Winnipeg városban, Kanada államban. Édesapja gyermekgyógyászként dolgozik. Új Zélandon nőtt fel. A  Southwell Iskolában végezte tanulmányait, majd beiratkozott a Hamilton Fiúiskolába. Karrierje a 2000-es Street Legal című 52 részes sorozattal kezdődött, ahol Tim O'Connor karakterét alakította 2002-ig. Megkapta Kristen Dunst és Tobey Maguire oldalán John Jameson szerepét a SpiderMan 2 című nagysikerű mozifilmben. Vendégszerepelt az NCIS sorozatban, majd 2010-ben megkapta Elijah szerepét a The Vampire Diariesben. Felesége, Rachael Leigh Cook színésznő. 2003 decemberében tartották az eljegyzést, majd 2004-ben házasodtak össze.

matthew-davis-0123.jpgMatthew W. Davis 1978. Május 8-án született Salt Lake City-ben, Utah államban. Kicsi korában szüleivel Szaud - Arábiába költözött. 5 évesen került vissza Salt Lake Citybe. A
Woods Cross Középiskolában tanult, ahol 2 évig aktív tagja volt
a futballcsapatnak, majd inkább a dráma szakkör iránt kezdett
érdeklődni. Ekkor érezte úgy, hogy számára az igazi mesterség,
a színszet. Ezt követően az Utah Egyetemre ment,
színművészeti szakra. Pizzafutárként kezdte a pályafutását.
Egyszer Andy Garciának kellett házhoz szállítania, és mindent elkövetett utána, hogy újra találkozzon a népszerû színésszel.
Elsõ szerepét 2000-ben kapta a Tigerland címû filmben, Colin
Farrell oldalán. Szintén ebben az évben szerepelt a RémségekKönyve második részében, majd a Pearl Harbor és a DoktorSzöszi következett. Matt pályafutása beindult, és több sikeresfilmben is fõszerepet kapott. 2009-ben pedig õ játssza AlaricSaltzman szerepét a CW nagysikerû TV showjában a TheVampire Diaries-ban. A 2010-es Waiting for Forever címû romantikus filmben Rachel Bilson oldalán tűnt fel, majd a Damages című sorozat néhány epizódjában vendégeskedett.

 

 

 

 

handsome-joseph-morgan-klaus-sexy-the-vampire-diaries-favim.com-260814.jpg
 

Joseph Martin 1981. Május 16-án született Londonban az Egyesült Királyságban. Gyerek volt még, amikor családjával Swansea-ba költöztek. A Morriston Comprehensive Iskolába járt, majd mikor 11 év után visszaköltöztek a brit fővárosba a Central School of Speech and Drama képzőt is elvégezte.Első jelentősebb szerepét a HEX című sorozatban kapta, ahol Troy karakterét formálta meg. Feltűnt egy - egy filmszerepben is, például az Alexander és a Master and Commander: The Far Side of the World című filmekben. Számos sorozatban vendégszerepelt is. Billie Piper oldalán láthattuk a Mansfield Parkban. 2010-ben ő alakíthatta Ben Hur-t a CBC television gondozásában készült minisorozatban. Szintén ebben az évben érte el a siker. Őt választották ki Klaus, a legősibb vámpír megformálására a The Vampire Diaries sorozat készítői. A 2011-ben megjelent Immortals című filmben Henry Cavill és Freida Pinto mellett alakítja Lysander-t.

 

 

 

 

600full-candice-accola.jpg

 

Candice Accola 1987. május 13-án született Orlandoban, Florida államban. Édesapja, Kevin szívsebészként dolgozik, míg édesanyja háztartásbeli. A szülei aktívan politizáltak. Egy öccse van. Már gyermekkorában érdekelte a színészet. San Franciscoban talált egy akadémiát, majd a középiskolás évei közepén úgy döntött, hogy Los Angelesbe költözik. A középiskolát 2005-ben fejezte be.A költözést követően alig telt el hat hónap, és aláírta az első lemezszerződését.2007-ben kapta elsõ szerepét a Pirate Camp címû filmben, és ez be is indította a karrierjét. Még ebben az évben kiválasztották egy epizódszerepre a "How I Meet Your Mother" címû sorozatban, illetve feltûnhetett az Oscar nyertes JUNO címû alkotásban is egy rövid ideig. Újabb két szerepkövette az elõzõket. Brittany Snow oldalán játszotta Melody szerepét az On The Doll filmben, majd ezt követte az X's & O's kicsi szerepe. Jelenleg csak úgy tartják számon, mint "DeadGirl"-t, mert ebben a filmben már fõszerepet játszott.2009-ben beválogatták a nagysikerû The Vampire Diaries sorozatba, õ játssza Caroline Forbes szerepét. A második évadtól a karaktere az egyik kulcsszereplője a sorozatnak. 2010-ben ő alakította Sophiat a Kingshighway című filmben és feltűnt a Drop Dead Diva című sorozat egyik epizódjában is. A The Truth About Angels című drámában Caitlin Stonet alakítja, míg a Complicity című filmben, a Hellcats sorozatban feltűnt Heather Hemmens oldalán játszik főszerepetÁllítólag 2009-ben rövid kapcsolatba bonyolódott Tyler Shileds fotóssal, majd 2010-ben felröppentek a pletykák, miszerint összejött Steven R. McQueen színésszel, akivel együtt játsszanak a The Vampire Diaries sorozatban.  Imád vásárolgatni, és jó barátságot kötött a sorozatbeli kolleganõjével, Nina Dobrev-el. Szabadidejében sokat énekel, és próbálja a zenei karrierjét is sikerre vinni. 2010-ben egy barátja megbetegedett (lyme kór), aminek hatására Candice lelkes kampányba fogott, hogy felhívja a betegség veszélyeire a figyelmet.

 

 

 

michael-trevino-207375-1024x768.jpg

Michael Anthony Trevino 1985 Január 25-én született Montebelloban, Kalifornia államban. Mexikói és Amerikai szülõkkel rendelkezik. Montebelloban nőtt fel, majd szüleivel átköltöztek Valenciába.A Cow Belles címû Disney filmben õ játszotta Jackson Meade szerepét Aly és AJ oldalán. Több filmben és nagysikerû sorozatban kapott kissebb-nagyobb szerepeket. 2005-ben kapta elsõ szerepét a Summerland címû sorozatban.A Charmed címû sorozat 8. évadjának egy epizódjában õ alakította Alistairt.A The Riches sorozatban Brent szerepét játssza. 2007-ben a (rövid életû) Cane sorozatban Jaime Vega karakterét alakíthatta. A CW 90210 feldolgozásában is helyet kapott. 3 epizódon keresztül játszhatta Ozzie-t. 2009-ben a nagysikerû The Vampire Diaries-ban õt választották Tyler Lockwood megformálására. 2011-ben John Cusack oldalán fog szerepelni a The Factory címû thillerben.

 

p.jpgElizabeth Melise Jow 1991. Február 18-án született Tulsa-ban, Oklahomában. Édeapja, Hong, japán, míg édesanyja, Lanae, kaukázusi. 2 öccse van, Jensen és Braden, illetve egy húga, Makenna. Az Eliot Általános Iskolába járt, majd a Van Buren Általános iskolába végezte el a tanulmányait. 12 évesen magántanuló lett, így jobban tudott koncentrálni a színészetre.Már 2 éves korában elkezdett modelkedni. Imád énekelni, és több rendezvényen õ adta elõ a Nemzeti Himnuszt. 8 éves volt, amikor a McDonalds õt választotta a reklámarcának. Ekkor költözött a családjával Kaliforniába. 2004-ben megkapta Geena Fabiano szerepét az Unfabulous címû Nickelodeon sorozatban. A szerepért Young Artist Díjra is jelölték. A Wizards of Waverly Place-ban is vendégszerepelt, Ruby Donahue-t alakította. Több nagysikerû sorozat egy - egy részében mosolygott vissza ránk. Köztük a Hannah Montanaban és az iCarlyban is.2009-ben Ashley Tisdale-el szerepelt együtt az Aliens in the attic címû filmben. A CW The Vampire Diaries sorozatában õ alakította Anna karakterét az első szezonban. A 2010-es The Social Network címû drámában Rooney Mara és Brenda Song oldalán tûnik fel. Vendégszerepet kapott a Leverage sorozatban illetve a The Troopban is.2010-ben egy filmben is látható. A Charmed sorozatból ismert, Brian Krause oldalán tűnik fel a You're so Cupid című vígjátékban, több fiatal tehetség mellett.

kayla-ewell.jpgKayla Noelle Ewell 1985. Augusztus 27-én született Long Beach-en, Kaliforniában. Seal Beachen nõtt fel. Van egy lány és két fiútestvére. Már kicsi korában tanult énekelni, táncolni, és színjátszókörbe is járt a Westminsterben lévõ Orange County Song & Dance Képzõbe. Már kicsi korában felfedezték a tehetségét. A Los Alamitos Középiskolában érettségizett 2003-ban.Elsõ Tv-s szerepe a Freaks and Geeks címû sorozatban volt 2000-ben. 2004 és 2005 között a népszerû The Bold and the Beautiful címû sorozatban játszott. Vendégszerepet kapott a Narancsvidékben, a Veronica Marsban, és az Entourage sorozatban is. Lindsay Lohan oldalán feltûnt a Just My Luck címû vígjátékban, majd a Duff nõvérek oldalán a Material Girls-ben. 2009-ben õ játszotta Margot Jane Lindsworth-Calligan-t a Fired Up! címû nagysikerû vígjátékban.A Vampire Diaries címû sorozat hozta meg számára a várva várt népszerûséget, bár Vicki Donovan karaktere csak 9 epizódon keresztül van jelen a sorozatban. 2010-ben feltűnt egy epizód erejéig a CSI sorozatban, mint Bettina Clark és a Doktor House-ban is. A 2011-es Randall Reunion Races című tv filmben Alicia karakterét alakítja.

 

tumblr_lxcsjjgjnf1r0j4gj.jpgZachary George Roerig 1985. Február 22-én született Montepelier-ben, Ohio államban. Szülei, Daniel és Andrea Roering, mindketten emlékmûkészítõk voltak. A Montpelier Középiskolába járt, ahol futballozott. Zach elõször a családi vállalkozásba kezdett dolgozni. (Fackler Mounuments). Van egy húga, Emily, aki 4 évvel fiatalabb nála. Igazi otthonának New York City-t érzi.16 éves korában minden hétvégén elment Clevelandba, hogy színészetet tanuljon. A középiskola befejezése után 3 nappal NYC-be utazott. Több modellmunkát kapott. Õ volt a Sears és Kmart egyik arca. Elsõ nagyobb szerepét a Flutter Kick címû rövidfilmben kapta 2005-ben. 2008-ban szerepelt Mischa Barton oldalán azAssassination of a High School President címû bûnügyi vígjátékban.Az "As The World Turns" címû dráma sorozatban õ alakította Casey Hughes karakterét 274 epizódon keresztül. A Friday Night Lights címû sorozatban õ alakítja Cash-t. 2009-ben megkapta Matt Donovan szerepét a The Vampire Diaries címû sorozatban.

 

taylor-kinney-image_582x873.jpgTaylor Kinney amerikai színész. 1981 Július 15-én született Lancasterben, Pennsylvania államban. Neffsvilleben nőtt fel. Három bátyja van. Édesanyja egyedül nevelte fel őket. A West Virginia Egyetemen tanult üzleti menedzsmentet. Ezután kezdett csak érdeklődni a színészet után.Első szerepét a Furnance című thillerben kapta, majd következett a Fashion House sorozat, ahol ő formálta meg Luke Gianni karakterét 35 epizódon keresztül. Vendégszerepelt a Bones és a What About Brian sorozatokban. A Trauma című sorozatban 19 epizódon keresztül Glenn Morrison karakterét formálta meg. 2010-ben ő kapta meg Mason Lockwood szerepét a The CW csatorna The Vampire Diaries sorozatában.


mia-kirshner.jpgMia Kirshner 1975 Január 25-én született Torontóban, Kanadában. Szülei Etti és Sheldon Kirshner. Nagyszülei a holocaust túlélői voltak. Édesapja német, míg édesanyja izraeli származású. A McGill Egyetemen tanult Montrealban. Van egy húga, Lauren, aki íróként dolgozik.Színészi pályafutása 1983-ban kezdődött, de első jelentősebb szerepét 1993-ban kapta a Love and Human Remains című filmben. Alakításáért Genie jelölést kapott a Legjobb Női Főszereplő kategóriában. Ezt követték az Exotica és a The Crowd: City of Angels című filmek. 2001-ben vendégszerepelt a 24 című sorozat 3 epizódjában, majd később egy - egy epizód erejéig újra visszatért. Ő kapta meg Catherine szerepét a nagysikerű  Not Another Teen Movie című vígjátékban. A filmhez készült Marilyn Manson klippben is főszereplő volt. 2004-ben választották ki a The L Word című sorozat főszerepére. Hat évadon keresztül alakÍtotta Jenny Schecter  karakterét.2006-ban feltűnt a The Black Dahlia című filmben is Scarlett Johansson és Hilary Swank mellett. 2009-ben a  30 Days of Night: Dark Days című horrorban főszerepet kapott, majd szintén ebben az évben visszatérő vendgészerepet ajánlottak neki a The Vampire Diaries című sorozatban.

zach_salvatore_1.jpgChris William Martin Az 1975-ben született színész csak 1991-ben kezdett el aktívan színészkedni egy tinidrámában, ami a Fifteen címet viselte. Dylan karakterének eljátszásáért megkapta a Legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a Tini Film Awardson.A film befejézésével 1993-ban a Madison nevű gimnáziumi drámában játszotta Jamie Novak-ot, amiért kapott is egy.Legjobb férfi főszereplőnek járó Gemini jelölést.Legközelebb 1999-ben Carl Bessai filmjében, a Johnny-ban mutatta meg magát, amely elnyerete a zsűri különdíját a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, mint a Legjobb kanadai játékfilm. Bessai további két filmjében, 2001-ben a Lola-ban és 2003-ban az Emile-ben is szerepelt.2004-ben főszereplőként feltűnt a The Volcano Disaster-ben. Chris is kipróbálta magát több sorozatban kisebb-nagyobb szerepekben. Például: Tru Calling, Intelligence és The Vampire.Jó barátságot ápol Scarlett Johansson-nal.

 

10269.jpgMarguerite MacIntyre Szerepelt a :The Vampire Diaries, CSI: Miami, Kyle, A mentalista, Shark, Red Dragon, a Two Guys, a Girl and a Pizza Place- ben és még jópár filmben amik annyira nem ismertek.

 

 

 

 

 

 

 

susan_walters_1.jpgSusan Walters 1963. szeptember 28-án született Atlantában. A Chamblee High Schoolra járt; nagyon jó tanuló volt. Férje Linden Ashby, akivel 1986 óta vannak együtt. Van két gyerekük: Francis Grace és Savannah Elizabeth.Először a Loving című sorozatban játszott, 1983-ban, azóta már számtalan kisebb-nagyobb szerepet kapott. Első főszerepét az Elvis és én című mini-sorozatban kapta, ahol Priscilla Presleyt játszotta.Leghíresebb szerepe a Nyughatatlan fiatalokban volt, ahol Diane Jenkist alakította. Szerepet kapott a Tuti gimi és a Vámpírnaplók című sorozatban is.

 

 

 

 

 

kelly-hu-3.jpgKelly Ann Hu 1968. február 13-án született Honoluluban, Hawaii-n, angol, kantoni és hawaii szülők gyermekeként. Szülei Juanita és Herbert Hu (eladó, egzotikus madártenyésztő) még gyermekkorában elváltak. Kelly mindössze 6 éves volt. Van egy bátyja, Glenn. Édesanyja beiratta balettórákra a Sears Charm School mellett, de Kellyt jobban érdekelte a karate, amit bátyjától tanult. Hawaii, kínai és amerikai vér is csörgedezik az ereiben. A Maʻemaʻe Általános Iskolába majd a Kamehamera iskolába járt szülővárosában. A Pepperdine Egyetemen diplomázott Malibuban. Unokanővére sikeres modell volt Japánban, így 13 éves korában elhatározta, hogy a nyomdokaiba lép unokanővérének. 15 évesen kezdődött el a modellkarriere, amikor megnyerte a tini szépségversenyt és megkapta a Miss Teen Hawaii címet. Majd 1985-ben ő lett Miss Teen USA.Kelly első helyezése számtalan lehetőséget nyújtott neki. Szerepet kapott a Growing Pains szezonnyitó darabjában, melyben Kirk Cameron szerelmét alakította. Befejezte a középiskolát, majd elutazott Hawaii-ból Japánba és Olaszországba, hogy modelkedhessen. 5 hónap múlva visszatért Hawaii-ra, de nem sokkal később ismét otthagyta Hawaii-t, de ezúttal Los Angelesbe költözött.Első munkája a Variety magazinban való teljes oldalas hírdetés volt, melynek célja az volt, hogy megismertesse magát a nyugati parton. Ám Kelly nem tett akkora benyomást az emberekre mint amekkorát szeretett volna.  Bár több ügynöktől kapott ajánlatot, mégsem lett közismert a neve. Ennek ellenére mindig sikerült szerepekhez jutnia. Számos reklámban szerepelt a Bud Light-tól kezdve az Ivory szappanig, de feltűnt olyan tv-sorozatokban is, mint a 21 Jump Street, Night Court és ő volt Jason Voorhees áldozata a Friday the 13th VIII: Jason Takes Manhattan című részben.Kelly részt vett több szépségversenyen is és 1993-ban ő lett Miss Hawaii és bejutott a Miss USA döntőjébe is. Ezután kapott egy filmszerepet Leslie Nielsen mellett a Surf Ninjas című filmben, illetve Meg Ryan mellett a The Doorsban. Kelly folytatta a harcművészeti edzéseit is, amelynek tudását kamatoztathatta a Nash Bridges című sorozatban, ahol Kelly állandó szerepet kapott.1997-ben kapta meg Dr. Rae Chang szerepét a Sunset Beach című sorozatban, de a szerepe még ugyanebben az évben meg is szűnt. 1998-ban barna övet szerzett a karatéban, és szerepet kapott egy új kung fu-s rendőrsorozatban, a Martial Law-ban. A nagy áttörést a 2002-es Skorpiókirály jelentette számára, ahol a WWF szupersztár  "The Rock" volt a partnere. 2002 májusában szerepelt a Maxim magazinban. 2003-ban ő alakította Lady Deathstrike karakterét az X-men 2. című nagysikerű mozifilmben. 2005 májusában szintén a Maxim magazinban volt látható.2007-ben kapta meg Kelly Lee szerepét - 13 epizód erejéig -  az In Case Of Emergency című sorozatban. 2009-ben Ian Somerhalder oldalán szerepelt a The Tournament című akciófilmben, majd epizódszerepet kapott a The Vampire Diaries sorozatban. Rajzfilmsorozatok szinkronizálásában is aktívan részt vesz. Ő Stacy eredeti hangja a Phineas and Ferb sorozatban. 2010-ben feltűnt a Hawaii Five-0 című sorozat egyik epizódjában, és kapott egy főszerepet is az Almost Perfect című romantikus vígjátékban.Tagja a CAUSE USA nevű szervezetnek, akik az afro-amerikaiak beilleszkedését segítik a demokratikus társadalomba. Szeret pókerezni, és a nagyobb bajnokságokon részt is vesz. 2008-ban kampányolt Obama elnök mellett. Meglátása szerint, soha nem szeretne férjhez menni.

 

melinda_clarke_03.jpgMelinda Clarke A kaliforniai színésznõ Dana Pointban nevelkedett balett táncos édesanyjával (Patricia) és színész édesapjával (John). Van egy bátyja, Joshua, lánytestvére (Heidi) 1994-ben elhunyt.Melinda 18 éves kora óta egyfolytában színészkedik, ekkor történt ugyanis hogy megkapta elsõ szerepét egy TV sorozatban három nappal azután, hogy L.A.-be költözött. Képzett énekesként szeret musicalekben is játszani.1997 óta házas, férje Ernie Mirich színész, és van egy lányuk, Kathryn Grace. Legismertebb szerepe a Narancsvidék néha kissé ellenszenves, néha vicces, néha pedig kifejezetten pozitív Julie-ja. 2009-ben ő alakíthatta Kelly Donovant a The Vampire Diaries sorozatban, majd 2010-ben újabb CW sorozatban kapott szerepet. A Nikitában Amanda szerepét kapta meg.

 

david-anders-4.jpgDavid Anders Holt 1981. március 11.-én született Grants Passban. Dr. Tony és Jori Holt gyermeke. Két bátyja és egy nõvére van. Iskolai évei alatt baseballozott és teniszezett, de szerepelt az iskolai darabokban is. 17 évesen Fülöp apostolt játszotta a Jézus Krisztus szupersztár címû musicalben. Miután befejezte a középiskolát, 1999-ben felvették az American Academy of Dramatic Arts színiiskolába, de nem élt a lehetõséggel. Los Angelesbe ment és nevét David Andersre változtatta, mert David Holt nevû színész már létezett.Fõszerepet játszott a Rockne címû musicalben és feltűnt az Anna Frank naplójában is, ami elnyerte aLegjobb színtársulat díját a Backstage West Garland Awards-on.2001-ben Anders megkapta Julian Sark visszatérõ szerepét az Alias címû televíziósorozatban. A 2006-os Left In Darkness címû horrorfilm egyik fõszereplõje, 2007-ben pedig az ELI címû sci-fi thriller rövidfilm címszereplõje volt. Los Angelesben nyári turnusokon gyerekeket teniszezni tanít. Sok idõt tölt a golfpályán is. Néha versenyeken is részt vesz. Tagja a 16:9 nevû együttesének, ahol vokalistaként van jelen. 2007-ben Anders fõszerepet kapott a Hõsök címû sorozat második évadjában.Szerepelt a 24 című sorozat 6 epizódjában. 2010-ben ő alakítja Jonathan Gilbert karakterét a nagysikerű The Vampire Diaries című sorozatban. 2011-ben érkezik a The Riot című akciófilm, ahol Caleb szerepét kapta meg.


bafta_la4.jpegClaire Rhiannon Holt, művésznevén Claire Holt amerikai színésznő. Claire Brisbane-ben, Ausztráliában született és itt is nőtt fel. Hírnévre akkor tett szert, amikor főszerepett kapott a H2O: Just Add Water - H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatban. Itt Emma Gilbert karakterét formálta meg 2 évad erejéig. A népszerű sorozattal Logie Award-ra, illetve Nickelodeon Australia Kids' Choice Award-ra is volt jelölve. Holt 2007-ben a harmadik évad előtt úgy döntött otthagyja a showt, mégpedig a The Messengers 2: The Scarecrow - A hírnök 2: A vég kezdete nevezetű horrorfilm miatt. A filmet Szófiában, Bulgária fővárosában forgatták 2008-ban, DVD-n pedig 2009-ben jelent meg.) Ezután szerepet kapott  a Mean Girls 2 - Bajos csajok 2 című filmben, ahol Chastity Meyer karakterét formálja meg. Itt olyan neves sztárokkal dolgozott együtt, mint Meaghan Martin, Jennifer Stone vagy Nicole Anderson. Később felkérték a Pretty Little Liars nevű sorozatba vendégszereplőként. Claire elfogadta az ajánlatot, így ő játszotta Samara karakterét a sorozat első évad, huszonegyedik és második évad, második részében. Legutóbbi munkája a Blue Like Jazz-ben Penny alakítása. A filmen éppen az utómunkálatok folynak, így még idén láthatjuk.Szerepelt a Dreamworld, Sizzlers és a Queensland Lifesaving reklámjaiban is.

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 191158
Hónap: 998
Nap: 10